Restaurantene som du må besøke!

Restaurantlivet har alltid vært en luksus gode for svært mange, og takket være forbrukersamfunnet vi befinner oss i så blir restaurantlivet utviklet og er i endring hele tiden. Dette gjelder ikke bare råvarene, eller rettene, men også servicen og selve atmosfæren. Det handler ikke bare om å spise, men om en opplevelse av harmoni.

I Oslo vil vi se en restaurant for hver gate vi går forbi, og noen av dem tilbyr mer enn andre. Derfor er det viktig å vite hvor du bør spise. Vi har mange valg å velge mellom, retter fra ulike nasjoner og kultur. Det er alt fra sushi, sjømat og flambert krabbe.

Det mest eksklusive og kjente stedet i Oslo er Grand Cafe. Grand cafe er kjent for å være samlestedet til Henrik Ibsen og Gustav Vigeland. Grand cafe er åpent fra mandag til søndag og tilbyr frokost, lunsj og middag. Menyen inneholder de beste råvarene og næringsrike rettene. Ingenting slår deres

Chefsmeny på 3-retter!

For en rimelig pris spise burde du dra innom Asia som befinner seg i Akerbrygge. Her kan du kose deg med vin og gode retter til en utsøkt utsikt. Asia er mest kjent hos de unge grunnet deres enkle men utsøkte retter! Her kan du oppleve unike smaker fra en annen verdensdel. Menyen gir deg mye å velge mellom, og har en stor mengde av økologiske råvarer og veganske retter. Du burde definitivt prøve signatur sushi rett!

For en opplevelse med mange småretter så må du ta turen innom Kolonihagen i Frogner. Her blir det servert sunne lunsj og middagsretter med en vinbar med som tilbyr ulike oster og skinker. Menyen deres tilbyr deg østers, fritert blomkål og ramsløksrisotto. Her er det mulig å oppleve hele menyen deres ved å kjøpe en full pakke på deling.

flick