4 behagelige restauranter

Å dra på restaurant skal utelukkende være en god opplevelse. Dessverre er det slik at noen restauranter setter design foran komfort, og det er spesielt irriterende når det kommer til noe så viktig som stoler. Det verste er når man kun får valget om å sitte på en høy barstol, men det er også mange trestoler som er svært ubehagelige å sitte på. Dette kan heldigvis løses ganske enkelt med noen gode sitteputer som gir umiddelbar bedre sittekomfort.

Her har vi samlet en liste over 4 behagelige restauranter i Oslo, slik at du ikke trenger å bekymre deg for om du kommer til å sitte vondt.

1. Teatro

På Teatro får du ikke bare byens beste pizza, du får den i et utsøkt spiserom. På Teatro har man ikke spart på noe, fra pizza-toppinger som løyrom til fløyelsgardiner som skaper en lun atmosfære. Selve stolene er utrolige behagelige å sitte på, og det finnes også flere sofagrupper hvor du kan ta en drink før eller etter pizzaen. Det er faktisk smått utrolig at en pizzarestaurant kan føles så luksuriøs som denne.

2. Cafe Platz

Nye Cafe Platz på Munch Brygge er drevet av gjengen bak det suksessfulle klesmerket Holzweiler. Selve restauranten er designet av Snøhetta, og interiøret er en like stor fryd for øyet som maten er for ganen. Selv om stolene er laget av tre, er de utrolig behagelige – og du kommer gjerne tilbake hit.

3. Illegal Burger

Hvordan kan en burgerrestaurant være med på en liste som dette, tenker du kanskje. Svaret på det spørsmålet er overraskende enkelt, Illegal Burger på Grunerløkka tilbyr nemlig avlukker som gjør at du sitter svært privat selv om du er på en burgerrestaurant. Det stemmer at disse ikke er komfortable å sitte på i timesvis, men siden de kun serverer burgere – som tar kort tid å spise opp – merker du ikke noe til dette.

4. Alaise

Hvis du virkelig ønsker å slå på stortromma kan restaurant Alaise være et godt valg. Denne restauranten er det mange som tror at kommer til å få en Michelin-stjerne, og det er det franske kjøkkenet som står i fokus her.

Alaise byr på behagelig hvite spisestuestoler, som du kan sitte på i timesvis uten å bli lei. Her er det virkelig komfort og klasse i alle ledd – kanskje ikke så rart siden denne restauranten ligger på Frogner?

flick