Restaurantopplevelse i hjemmet

Til en stor anledning som en jubileums-bursdag, er det fristende å invitere venner og familie med på restaurant for å feire dine 40 eller 60 år. Men hva med å gjøre noe litt mer unikt: inviter på restaurant hjemme hos deg!

Neida, vi snakker ikke om den vanlige gode middagen du lager i blant, men en kulinarisk opplevelse, levert av profesjonelle -hjemme hos deg. Har du tenkt over at du faktisk kan leie en kokk eller to hjem? Dersom denne ideen er litt utenfor bursdagsbudsjettet, finnes det mange muligheter! Du kan invitere gjestene til å spleise, eller ta opp et lite lån fra Smalån.no!

En opplevelse utenom det vanlige!

Se det for deg: en profesjonell kokk kommer hjem til deg, og lager en treretters middag til deg og dine beste venner! Hvor fantastisk hadde ikke det vært? Du kan slappe av og pynte deg, sørge for en fantastisk atmosfære, og kokkene tar seg av alt annet! Du trenger ikke bekymre deg for å svi steken eller ikke klare å være ferdig med maten til gjestene kommer. Benytt den store dagen din til å lage en opplevelse hjemme, som er litt utenom det vanlige. La deg inspirere av yndlingsrettene til noen av verdens beste kokker eller be kokken foreslå noe helt spesielt, utifra dine egne preferanser. Unn deg selv en matopplevelse som du og gjestene aldri vil glemme!

flick