Hvordan kle seg for en kveld på restaurant?

Etter en lang periode med stengte restauranter og utesteder grunnet corona-pandemien er det nå endelig lys i enden av tunellen. Restaurantene åpner opp igjen og man får endelig dra ut for å nyte en bedre middag og drikke med venner og bekjente. En viktig beslutning før man besøker en restaurant er hva man skal kle seg i. Dette avhenger selvsagt av hva slags restaurant man skal besøke, da en fin restaurant vil kreve litt mer av klesvalget enn en fast-food sjappe. Formålet med besøket er også sentralt, da et stevnemøte eller date vil gjøre at man legger litt mer i valget av klær en om man skal treffe en god bekjent eller familiemedlemmer. Her følger noen tips til hva man kan kle seg i om man skal nyte et måltid på en bedre restaurant.

– For henne

Om du skal besøke restauranten med familie eller en god venninne er et godt alternativ å velge en litt mer avslappet stil. En fin jeans og en stilig bluse eller skjorte er fine alternativer. Om det er en date og man ønsker i pynte seg litt ekstra er det flere muligheter for å imponere. For eksempel er lekre og elegante kjoler et supert alternativ. Særlig på sommeren er dette den perfekte bekledning for en første date.

– For han

Guttene har også et viktig valg innen restaurantbesøket. Om det er et treff med bekjente er en jeans eller chinos med en enkel skjorte et godt valg om man ikke ønsker å legge alt for mye energi i klesvalget. Om det er et stevnemøte man skal på kan man gjerne ta det enda et hakk videre og ta på seg en dress for anledningen. Dropp gjerne slipset, og knepp opp den øverste knappen for at det ikke skal bli for “stivt” og overkledd.

Nå er du klar for restaurantbesøk, lykke til!

flick