Mat og penger for rundreise

Det er mye fristende god mat, både i Norge og utlandet. Mange fristelser selv om favoritter inntas oftere, er det allikevel så mange lands matretter som må prøves. Selvfølgelig må nye favoritter inn på topp 10 lista. Kombinasjon av matretter og kulturopplevelse gjør at mange låner ekstra penger når de pusser opp, har uventede regninger, eller andre ting dukker opp.

Lån til alle “hva hvis”

Det viktige når låne penger søkes om at du velger rett lånebeløp. Sammenlign lån og få det beste med laveste avdrag, renter, og avgifter. Enten du låner til større prosjekt, oppussing, omskolering, matkurs eller et buffer for alle “hva hvis” episodene som skjer, kan lån være det rette. Mange bruker lånet til ekstra ferietur. Kanskje Italia og pizzaens hjemsted er målet? Hva med en tur til sushiens, eller kebabens hjemland? Det er mange steder som fortjener besøket, og som vil gi smaksopplevelser av en annen verden.

Verdens unike restauranter

Noen kulinariske opplevelser fortjener alle. Bruk litt av lånet ditt til å besøke unike restauranter som “Snow Castle” i Finland. En restaurant hvor alt er laget av is eller snø, unntatt mat og drikke. Restauranten blir oppbygget igjen hver vinter!

Restauranten “Safe House” i Milwaukee i USA, fortjener også besøk. En opplevelse for hele familien. Skap eventyrlige feriedager med litt penger fra lånet ditt. Alle fortjener å oppleve en drøm eller tre gå i oppfyllelse. Spisestedet “Trinity” i New York er restaurant inne i bankhvelvet. Kombiner ferieturen med flotte spisesteder i USA og gjør ferien til en opplevelse for livet!

Har du satt av feriepenger fra lånet til unike dager i Paris så få med deg Disneyland Paris, og alle Disney spisestedene. Når du allikevel er i Paris ta med familien til restauranten i Eiffeltårnet i Paris. Formidabel utsikt mens du spiser og opplever en atmosfære ulik noen annet. Siden mat og opplevelser krever litt ekstra penger så tenk på disse utgiftene når du låner penger.

På “Soneva Kiri” i Thailand er spisestedet, en tre-kapsel, oppi trærne. Servitører henger og dingler i zipline mens de serverer. Tre kapselen er i Koh Kood Regnskogen og gir fenomenal utsikt cirka 5 meter opp. Husk at pengene går fort på ferie med alle festligheter. Lånet du tar opp krever riktige tilbakebetaling, så det er viktig med budsjett og realistiske mål. Et annet populært spisested i Thailand, Bangkok, er “Vertigo”. Med 61 etasjer opp i Banyan Tree Hotel høres lite støy, mas og lyder fra travle Bangkok gater. Thailand er et mer eksotisk sted å reise til. men kanskje lånet gir tilstrekkelig med penger “til overs” for en feriereise hit?

Uansett hva du velger å bruke lånet ditt på, er det mange fristelser å velge mellom. Bruk lånet du har søkt om smart så det varer. 

flick