Ny mathall i Oslo

I starten av 2019 åpnet det opp en ny mathall midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt i gamle Torggata Bad, som for mange kanskje er best kjent som etasjen under Rockefeller. Det er Oslo Street Food som har åpnet den nye mathallen. Du kan lese mer om åpningen av mathallen her.

Ny type mathall i Oslo

Initiativtakerne til den nye mathallen sier at dette er noe annet enn Mathallen på Vulkan og Vippa som allerede er godt etablert i Oslo. Den nye mathallen har veldig mange forskjellige typer mat. Det er 16 forskjellige kjøkken og 4 barer. Her kan man bestille mat fra Japan, Filippinene, Mexico, Peru og en rekke andre land. Gamle Torggata Bad har røtter tilbake til 1800-tallet. Er du interessert i historien til Torggata Bad, kan du lese mer her, ettersom det er en veldig spennende historie. Nå er det altså bygget en masse boder og barer her, noe som er med på å gjøre dette stedet til et veldig spennende et.

Til alle døgnets tider

Den nye mathallen holder åpent fra tidlig til sent. Her kan du spise frokost eller lunsj, og ha lunsjmøte eller middag med hele familien. Mathallen har åpent til klokken 01:00 på hverdager og klokken 03:30 i helgene. Her får man god mat servert raskt og enkelt. Det var mer enn 100 bedrifter som søkte om å få åpne i den nye mathallen, men det var altså 16 som fikk grønt lys for å starte sin virksomhet her. Miljøet her er hyggelig, og Oslo Street Food har nok brukt mye tid på å finne frem til et godt konsept her. Dersom du selv har planer om å bygge noe, bør du besøke denne siden hvor du blant annet finner alt av dører til alle formål hvis du skulle trenge det. Ellers er det en del kjente navn på den nye mathallen, som for eksempel Tunco og Der Peppern Gror.

Den nye mathallen er på 1 800 kvadratmeter, og har til enhver tid plass til hele 900 gjester. Dette gjør det til et uformelt, men pulserende møtepunkt i Oslo. En stor målgruppe for mathallen er de som skal på konsert på Rockefeller og John Dee. Vil du på konsert kan du se programmet for de to konsertstedene her, og med mathallens åpningstider kan du spise både før og etter konserten. På kvelden åpnes også dansegulvet i mathallen.

Torggata Bad ble bygget i 1925, og var i Oslo kommunes eie frem til 1989. Da bestemte kommunen seg for å selge bygget til private aktører. I dag er det blant annet squashbaner, konsertscener, klubblokaler og nå også en helt ny mathall der.

flick