Et oppgradert Macdonalds!

Mange ser sikkert for seg en standard fastfood-restaurant med store vinduer og sterke farger når de hører ordet McDonald`s. Men det er utrolig hvor mange forskjellige utgaver man kan finne rent arkitekturmessig innenfor denne kjente fastfood-kjeden. La oss bare nevne noen, som McDonald`s flyrestaurant i New Zealand. Her kan du nyte et deilig burgermåltid inne i et ekte fly som nå står på landjorda. Eller hva med å spise inne i verdens eldste McDonald`s restaurant? Denne retroutgaven finner du i Downey, California. Den ble bygd så tidlig som i 1953. For deg som elsker luksus, kan vi foreslå den elegante utgaven i sentrum av Madrid i Spania. Her blir du møtt av gullbelagte, greske søyler og fantastisk arkitektur. Få også med deg den kinoinspirerte utgaven som ligger i New York!

Reis verden rundt

Kvinne som spiser pomme frites

Dersom du er glad i å spise på McDonald`s, så kan du jo bruke nettopp dette som et middel når du skal utforske verden. Det kan være smart å ha som mål å spise på flest mulig av disse spennende og kreative restaurantene underveis. Spis en dobbel burger inne i en McDonald-villa i New Hyde, New York. Eller test ut apetitten i Det hvite hus-utgaven av McDonald`s i Ohio. Du kan nemlig finne de aller fleste stilene i USA dersom du bare har tid til å utforske et kontinent av gangen. Med kry kan du i tillegg bestille en legesjekk før du reiser.

Nye finesser hos McDonald`s i Norge

I Norge finnes det også noen spesielle utgaver av McDonald-restaurantene. I Kristiansand kan du finne den ikledd gresk arkitektur, mens i Bergen sklir den rett inn i omgivelsene i form av et ekte vintage trebygg. Det blir dessuten åpnet nye moderne McDonald-restauranter rundt omkring i Norge, hvor de i tillegg Innfører bordbestilling! Her er det snakk om både bordservering og digital kioskservering, noe som snart blir en del av vår moderne digitale hverdag.

flick